Team MOTK

Benny

Benny Mattsson

Kontakt information

Registreret alternativ behandler (massage), personlig træner, kursus instruktør, certificeret TRX© coach.

Medlem af Brancheforeningen for massører af 1992, bfm1992.dk

Medlem af foreningen for selvstændige førstehjælpsinstruktører, fsfi.dk

Certificeret instruktør i spædbørnsmassage igennem den amerikanske organisation International association of infant massage, iaim.net

Benny har undervist i fysisk træning siden han var 15 år.

Han har blandt andet undervist i selvforsvar, fysisk træning igennem hans karriere i forsvaret samt indenfor fitness branchen. I fitnessbranchen har han tidligere arbejdet for Sportsclub (nu Fitnessworld), SATS, www.healthgroup.dk. og Fitnessdk.

Dertil har han undervist i action events og teambuilding.

I dag er han direktør for virksomheden, personlig træner, behandler med udgangspunkt i sportsmassage,  sportsakupunktør, kursus instruktør i førstehjælp og spædbørns massage samt certificeret TRX© coach.

Et udsnit af Benny’s uddannelser og kurser:

Træning:

Fitness instruktør, Personlig træner, Spinning instruktør, Exercise ball instruktør, Funktionel fitness instruktør, Poul C.H.E.K Nutrition and lifestyle coach level 1, Poul C.H.E.K. program design, Poul C.H.E.K. advanced program design, Poul C.H.E.K. critical program design, SATS indendørs løbeinstruktør, Cross trainings instruktør, Mobility for performance, Dynamisk funktionel bevægelse, Kettlebell workshop hos SATS Vastra Hamnen, small group instructor i weigtloss, sportsperformance og running, TRX© suspension trainer instruktør, TRX© suspension trainer sport medicine instruktør, TRX© suspension trainer gruppe instruktør, TRX© suspension trainer Force level 2 instruktør, TRX© RIP trainer, TRX© functional, Lets Bands elastik træning, TRX© Advanced Group Training Course/Certified Coach.

Behandling:

Registreret alternativ behandler (massage), Lægeeksamineret fysiurgisk sportsmassør, Sportsakupunktør, Psoas: kropppens mørbrad, Analyse af kroppens holdning og bevægelses mønster og behandling af eventuelle ubalancer i bevægeapparatet, skulder/nakke/arm, ryg og korsben, bindevævsmassage, massage for øvede, triggerpoint, triggerpunkter, ben/bækken/fødder, Z.health essentials, stolemassør.

Kursus instruktør:

Førstehjælp- og hjertestarter, Spædbørnsmassage, Triggerpoint T6

Andet:

Oversergent

Merkonom

TRX© summit i Nyborg 2017, TRX© summit 2019 i Oksbøl

Overall winner F.A.C.E.U.P games ved TRX© summit 2019 i Oksbøl

Sølvvinder ved DM i fysiurgisk massage 2019

Deltager ved VM i massage 2019

Sølvvinder DM i freestyle massage 2020

Annemette Rickert

Kontakt information

Certificeret TRX© instruktør, Personlig træner, mountainbike instruktør.

Annemette har altid interesseret sig for motion og bevægelse.
Som barn spillede hun håndbold og gik til springgymnastik.
Som teenager begyndte hun at træne de mindre årgange i håndbold.
Håndbold og springgymnastik blev erstattet med diverse aerobichold og boksning, som hun udøvede igennem en del år, indtil en knæoperation satte det hele på pause.
Efter genoptræning af knæet og en graviditet faldt hun tilfældigt over mountainbiken, som blev hendes nye sportsgren, både som udøver og som instruktør.

I 2015 ledte Annemette efter et supplement til mountainbiken der kunne give hende mere styrke, men det at træne styrketræning i maskiner, fangede hende ikke rigtigt. Derfor gik jagten ind på et alternativ til maskiner. Valget faldt på TRX© træning og det blev startskuddet til mange hundrede timers træning med suspension traineren og en masse uddannelse med den.

Annemette elsker at se udvikling hos de mennesker, hun underviser! At se dem lykkedes med deres mål, hvad enten det er at blive stærkere, lettere eller bedre til at bevæge sig.

Kurser og uddannelser:

 • 2013: Mountainbike instruktør
 • 2016: TRX© Trainer Summit, Athen
 • 2017: TRX© Suspension Training Course
 • 2018: Let’s Bands Coach
 • 2019: TRX© Group Suspension Training Course
 • 2019: TRX© Functional Training Course
 • 2019: TRX© Advanced Group Training Course/Certified Coach
 • 2019: TRX© Trainer Summit, Oksbøl DK
 • 2020: Personlig træner fra Fitness Institute

Planlagte kurser og uddannelser:

 • September 2020: TRX© Sports Medicine Suspension Training Course

Anton

Anton Hartmann

Fysioterapeuteksamineret Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler.

Anton har en stor interesse for motion og aktivitet. Han er udlært tømrersvend og beskæftiger sig med dette til daglig. Som barn spillede han meget fodbold og håndbold, men senere hen, fandt han vej til fitnesscenteret, hvor han startede med at træne som 14 årig. Derefter var det fodbold og fitness(styrketræning/bodybuilding), der begyndte at interessere ham. Men da Anton på en træningslejr i Tyrkiet pådrog sig en skade i vristen, så blev fodbolden lagt pænt på hylden og så var det kun fitness, der blev dyrket. Han fik stor interesse for styrketræning samt menneskekroppen og dens mange muligheder og han overvejede at starte på en massøruddannelse. I 2018, efter for meget styrketræning og alt for lidt udspænding og mobilitetstræning, fik han så mange rygsmerter, at han måtte søge behandling. Han tog til massageterapeut og kunne efter sin behandling gå derfra med en ryg, som havde det meget bedre samt en stor motivation til at påbegynde massøruddannelsen. Anton er Fysioterapeuteksamineret Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler og han glæder sig til at kunne hjælpe dig med dine problematikker!

Uddannelser:

 • 2019: Fysioterapeuteksamineret Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler hos At Work Skolen

Uddannelser:

 • 2019: Arvævsbehandling af Gunna Højgaard
 • 2020: Fascielære (Myofascial release (MFR)) af Gunna Højgaard